Hoppa till innehåll

Om oss

Spela videoklipp

Calle Gårdman

CEO, GRUNDARE OCH JÄGARE​

Vi gör din jakt bättre

Jag startade Bra Jakt för att jag vill dela med mig av de produkter jag själv använder och som bidrar till bra jaktupplevelser. Att jaga är en livstil och en hobby, det är sköna dagar i skogen, spännande väntan på drevpasset, vackra vyer vid andjakt osv. Men som jägare skall man inte sakna de verktyg som man behöver får att få sina jakter så bra som möjligt. 

Varje jakt är unik - därför behöver du uttänkta och anpassade produkter

"En bra jakt skall inte hindras av dåliga produkter" // Calle Gårdman

Från Youtube till e-shop

Vi är jägare som driver Youtubekanalen Bra Jakt. Tillsammans i teamet jagar vi runt 120 dagar per år. Förutom med film vill vi gärna hjälpa andra jägare att hitta produkter som de vanligtvis inte hittar i den vanliga jaktaffären och som vi vet förbättrar eller hjälper dig ute på jakt.
calle_snygg
brajakt_video

Vad är en bra jakt

En bra jakt kan vara olika för olika jägare. Det finns lika många anledningar att jaga som det finns människor - men en sak är säkert; alla vill ha en bra jakt och vi finns till för dig som vill få ut det mesta av din jakt.

Vårt team

Här är vi som arbetar med Bra Jakt

Calle Gårdman

Reklamare och filmproducent. Produkttestare och känd från youtube. Kreativ och nyfiken på nya produkter och lösningar. Lika trygg i reklamsvängen som i skogen med ett gevär i handen.

Oscar Von Stockenström

Erfaren mångsidig jägare och Vd för Bra Jakt. Oscar kommer från Jägareförbundet där han varit marknadschef i tio år. 

     

Alex Frey

Filmare, fotograf och redigerare, kärt barn har många namn. Alex var i alla fall med och grundade Bra jakt. Då jagade han bara med kameran. Idag försöker han i hälften av jakterna ha bössa istället för kamera.

Några ord från nöjda användar

5/5
Vapenremmen från Sauenhammer gör skyttet mycket mer stabilt och andra skottet med hög precision, jag kan varmt rekommendera denna produkt för både nya och erfarna jägare.
Rasmus Nilsson
5/5
This is one of the best shooting aid i have ever sean. I strongly recomend it.
Stephen FOULON
BRA JAKT

Var alltid först med det senaste

Fyll i din e-postadress så får du nyheter och erbjudande från oss.
Klarna

© 2021 Bra Jakt | Org. nr.: 800226-0250 | Alexander Frey, Skeppargatan 81, 115 30 Stockholm